Friday, October 31, 2014

Things Never Said!!



She Said, “Am leaving”
He said, “Okkay! Bye! “
Their Heart Said,

“STAY”!!!


Tuesday, October 21, 2014

A Gift!!!




"What should I Gift you?", He asked,
"Don't Gift me anything", she said.
Smiling at his quizzical face, 
she continued
"Be my Gift,
And 
make me gifted for having you"!!!



Saturday, October 4, 2014

Perfectly Imperfect!!


He is not a Prince.
She is not a Princess,
It is not a fairy tale either!

He is not perfect,
She is not a perfectionist too!
Their love is perfect,
in midst of all the imperfections!

They met in a crowd,
Find each other in words,
And,
Loved the love they are in!!!

It is not a Cinderella Magic,
It is not a love tale,
They smiled, cried and frowned,
And they realised,
That's Love!
And,
That's Forever!!!


  

Wednesday, August 27, 2014

Strange Love!!!


We were Strangers,
You and Me!
Never met each other!
Never missed each other!

You was the wind,
Who never hushed.
Still,
You didn't rushed!
And that’s where we met!

We never missed our laughter,
We never felt our silence,
And that’s where
Our story starts!

From unknowing to knowing,
From close to closer,
Our path was not easy!
Still,
We find each other!

Mysteries and Miracles,
All around us!
And Yes,
I do believe in Miracles,
I do believe in Love,
If it is You!!!

Sunday, August 17, 2014

You And Me!!!



"See you tomorrow", she said and step out of his car.

He smiled, waved and started his car. He saw her through the rear view. She was waving her hands with a smile!

"She is my friend, my bestie, I shouldn't think like this"- One part of his mind said.

"Hmm.. what if she too feels the same?" - his heart asked.

Confused he gazed the mirror to see her.

"Objects in the mirror are closer than they appear" - his rear view showed!!!



Tuesday, July 15, 2014

Happily Ever After!!!


Her life,
was like a fairy tale!
Her dreams,
was like a successful flying kite!
Colourful Childhood...
Vibrant teenage...
With a beautiful Smile!

***** 

She is still happy,
living in her boundaries!
Children's tiffin box, husband's files,
her life revolved around them!
Still with the same energy with that smile!


Sunday, June 22, 2014

21 Random questions!!!



Heyy Friends! Its been a loooong time I did something like this and  Yes! now I am going to take up this "ASK ME MEME" from Sunday Stealing

Here I go with the  21 Random questions!!!

1:What was the last argument you had about?  

Ans :  It was about a shopping plan! 

2:How long is your longest relationship? 

Ans : Not into a relationship :P if that is what you meant ;) 

3:What is something not many people know about you? 

Ans : There are many things!! let it be a secret ;)

4:Two truths and a lie. Go. 

Ans : Truth 1 : I love books
         Truth 2 : I love Music
         Lie : No man! I don't lie!!! 

5:Do you believe in fate/destiny? 

Ans : Yes I Do!

6:Where is somewhere you've always wanted to live? 

Ans : Hmm... Paris I Guess!!! :P

7:Has there ever been a song that made you cry? 

Ans : Yes, There is!!

8:Do you jump/scare easily? 

Ans : Its up-to that situation... May be 50-50

9:Which birthday has been your favorite? 

Ans: All my birthdays are close to my heart :)

10:Have you ever been pulled over? Arrested?

Ans: Nope

11:Have you ever been to a fortune teller?

Ans : No... But I would love to :)

12:What’s your favorite series of books?

Ans: Twilight Series! 

13:Who is someone that you think knows the most about you outside of family?

Ans: No one, I Guess! 

14:What is the weirdest thing you’ve eaten?

Ans: Nothing sort of that! Lucky me!!

15:List one of your quirks. 

Ans: I Love to listen

16:State 1 bad habit of yours.

Ans: My anger

17:Has a scary movie ever given you nightmares?

Ans: Yes, Still I don't like to see Horror ones, even if I watch my both hands will be there covering my face :P

 18:When was the last time you got your hair done in a salon?

Ans: Looong Back, I Guess!

19:What was the last thing you did with your friends?

Ans: Loads of Pranks on a particular day ;)

20:What’s something that you like to do that others might see as weird?

Ans: I don't want to...!!

 21:What was the last trip you took?

Ans: To my Home!! :)


Yes! Here it is! 

After all life is all about being happy, feeling lucky and loads of smiles!!!