Sunday, June 22, 2014

21 Random questions!!!



Heyy Friends! Its been a loooong time I did something like this and  Yes! now I am going to take up this "ASK ME MEME" from Sunday Stealing

Here I go with the  21 Random questions!!!

1:What was the last argument you had about?  

Ans :  It was about a shopping plan! 

2:How long is your longest relationship? 

Ans : Not into a relationship :P if that is what you meant ;) 

3:What is something not many people know about you? 

Ans : There are many things!! let it be a secret ;)

4:Two truths and a lie. Go. 

Ans : Truth 1 : I love books
         Truth 2 : I love Music
         Lie : No man! I don't lie!!! 

5:Do you believe in fate/destiny? 

Ans : Yes I Do!

6:Where is somewhere you've always wanted to live? 

Ans : Hmm... Paris I Guess!!! :P

7:Has there ever been a song that made you cry? 

Ans : Yes, There is!!

8:Do you jump/scare easily? 

Ans : Its up-to that situation... May be 50-50

9:Which birthday has been your favorite? 

Ans: All my birthdays are close to my heart :)

10:Have you ever been pulled over? Arrested?

Ans: Nope

11:Have you ever been to a fortune teller?

Ans : No... But I would love to :)

12:What’s your favorite series of books?

Ans: Twilight Series! 

13:Who is someone that you think knows the most about you outside of family?

Ans: No one, I Guess! 

14:What is the weirdest thing you’ve eaten?

Ans: Nothing sort of that! Lucky me!!

15:List one of your quirks. 

Ans: I Love to listen

16:State 1 bad habit of yours.

Ans: My anger

17:Has a scary movie ever given you nightmares?

Ans: Yes, Still I don't like to see Horror ones, even if I watch my both hands will be there covering my face :P

 18:When was the last time you got your hair done in a salon?

Ans: Looong Back, I Guess!

19:What was the last thing you did with your friends?

Ans: Loads of Pranks on a particular day ;)

20:What’s something that you like to do that others might see as weird?

Ans: I don't want to...!!

 21:What was the last trip you took?

Ans: To my Home!! :)


Yes! Here it is! 

After all life is all about being happy, feeling lucky and loads of smiles!!!


4 comments:

  1. Fine....eagerly waiting for the other questions about u ! Need to know the secret of keeping this happiness...

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) there is nothing to keep as secret! just b happy that's it :) thank you for the comment!

      Delete
  2. Hey Anjali, common yaar...the answers you have given are diplomatic ones...;P at least some are like the 50-50 ones..;) Anyways, good to know something than nothing else..right na..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha yeah it was a diplomatic one!! okkee will make it perfect from the next one for sure!! thank you!

      Delete

always looking forward to see your reviews... luv to hear your valuable comments :)